Podlaskie Forum Fotograficzne

Pełna wersja: Targi Film Video Foto 2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ruszyła prerejestracja uczestników pierwszego dnia targów Film Video Foto 2010. Tradycyjnie będzie on otwarty wyłącznie dla osób profesjonalnie zajmujących się tymi dziedzinami. Organizator uruchomił także stronę targów na popularnym serwisie społecznościowym, Facebooku.
Tekst pochodzi z serwisu http://www.swiatobrazu.pl więcej na stronach MTŁ Targi oraz formularz rejestracji formularz
Tradycyjnie, żeby zostać profesjonalistą wystarczyło będzie wykupić droższą wejściówkę Smile
15 zeta więcej za możliwość "zwiedzania" jeden dzień dłużej...
Był ktoś kiedyś na tym spędzie? W czym tkwi wyjątkowość tego "special" dnia dla profi?
(15-02-2010 16:44 )Rafał Rudnik napisał(a): [ -> ]Był ktoś kiedyś na tym spędzie? W czym tkwi wyjątkowość tego "special" dnia dla profi?

Zdecydowanie mniej zwiedzajacych.
Mialem okazje byc zarowno na targach Lodzkich jak i na Photokinie - te pierwsze wypadaja raczej marnie w porownaniu z prawdziwymi targami. Warto sie wybrac jesli mamy zamiar dokonac jakiegos zakupu bo mozna wytargowac nizsze ceny. Ogolnie nuda..
(15-02-2010 16:51 )Piotr Czechowski napisał(a): [ -> ]te pierwsze wypadaja raczej marnie w porownaniu z prawdziwymi targami.... Ogolnie nuda..

To może chociaż można się tam piwa napić w dobrym towarzystwie...Big Grin
To zalezy z kim jedziesz Big Grin No, ale jest pretekst zeby odwiedzic Lodz Kaliska i posikac w toalecie z przezroczysta podloga (damska niestety) przez ktora widac parter knajpy Wink
Wiem Piotrze...Wink
Mieszkałem w Łodzi pół roku, pomijając już fakt, że pracowałem pod Łodzią przez 2 lata... Dlatego mi ta impreza chodzi po głowie...Wink

Gdyby ktoś się wybierał na tę imprezę, to chętnie mogę partycypować w kosztach paliwa... (Łochów leży "po trasie" z Białego do Łodzi)
Przekierowanie