Podlaskie Forum Fotograficzne

Pełna wersja: Retrospekcja - II posezonowego spotkania 27 listopad 2009
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kłaniam Kolegom,

Nie wiem gdzie się przedstawić, więc przy okazyji czynię to tutaj.
Sebastian, fotoamatour, kanoniarz i chłonny fotowiedzy od doświadczonych kolegów.
Koledzy, czy byłoby nietaktem aby poprosić Was o krótkie zreferowanie najistotniejszych (dla każdego z Was osobna) rzeczy, prawd, wniosków, umiejętności, i tak dalej, które najbardziej zapadły Wam w pamięć. Niestety nie dotarła do mnie wieść, że takowe spotkanie jest organizowane i mam straszny niedosyt...kaca po zmarnowanej szansie...wchodzę chyba na jakieś psychoanalityczne ścieżkiConfusedBlush
A przez ten retrospektywny zapis, może (na pewno) dowiem się ( i inni nieobecni) czegoś bezwzględnie wartościowego.
No...no to dziękuję bardzo za TO.
Niech Światło Będzie z Wami!
ej no....
nie wstydźcie się...Tongue
do tablicy...BIELSKI PODLASKI !!!Tongue
(01-01-2010 23:20 )Sebastian Wołosik napisał(a): [ -> ]do tablicy...BIELSKI PODLASKI !!!Tongue

Cos tak mysle ze o mnie chodzi.Big Grin

Co do spotkania, to poczekamy az Pawel wrzuci material video, a szczegolowo opisac nie moge, bo koncze sezon i to pochlania mi 100% czasu.

Jesli ktos z uczestnikow chcialby sie pokusic o krotka notke, to pewnie "nieobecni" byliby wdzieczni. Smile
Przekierowanie