Podlaskie Forum Fotograficzne

Pełna wersja: Spotkanie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dzieki wielkie za kolejne spotkanie. Mam nadzieje ze było warto przyjechać.

Szczegolne podziekowanie dla Alberta Poceja za przyjazd i poswięcenie podczas "Love Story" Big Grin
Ja już w domu, również dziękuję za wspaniałą atmosferę i zaproszenie Alberta na spotkanie. Warto było przyjechać.
A mi smutno, że się nie udało. Kto wie, może kiedyś w przyszłości... Pozdrowienia Panowie!
Ja też już - ale był czad Smile W realu jesteście jeszcze bardziej super Smile
Cieszy mnie to że ze spotkania na spotkanie jest jakiś postęp; organizacja, frekwencja itp. Mam nadzieję że również to odczuwacie ... Dzięki wielkie dla osób którzy poświęcili swój cenny czas i perfekcyjnie przygotowali swoje prezentacje : Albert, Robert, Krzysiek, Igor, Seba. Słowa uznania również dla "nowych" którzy zaprezentowali swoje materiały i przyjęły nasze pochwały i krytyki oraz dla naszych modeli Łukasza i Pauliny - czekamy z niecierpliwością na "love story" w wersji filmowej Albert Wink

Adam Tyszko

Ja już daaawno w domu Tongue.
Spotkanie było super. Prezentacje Alberta oraz jego pokaz pracy przy love story - rewelacja. Z niecierpliwością czekam na efekt w wersji filmowej.Tongue
My rowniez dotarlismy do domu.
Dzieki za interesujace spotkanie oraz duzo pozytywnej energii, bez wahania piszemy sie na kolejne. Big Grin
Witam w świecie żywych. Wink
Ja również dziękuję za świetną atmosferę i treściwie spędzony czas. Jeśli mam ocenić jakość naszego zjazdu to był jak na razie najlepszy. Gość specjalny , Albert dał mi (i pewnie każdemu z Was) dużo do myślenia. Wielkie dzięki i
zakładam że kolejne zjazdy będą jeszcze lepsze.

ps. sorki jeśli z mojej strony było coś nie tak, ale sami wiecie... należało pewne rzeczy odreagować.
...ja już zdążyłem wziąć udział w imieninach... ciężki weekend, ....jutro jeszcze jedne imieniny i potem juz z gorki Smile

Dziekuję również wszystkim za spotkanie , rzeczywiście ze spotkania na spotkania poziom bardzo sie podnosi i jestem przekonany że wszyscy coraz więcej na tym korzystamy Smile
Słowa uznania dla organizatorów zjazd przygotowany bardzo profesjonalnie.
Moje pierwsze spotkanie, ale wszystko wyszło bardzo fajnie. Mimo moich wcześniejszych obaw, że jednak mogę tam dla siebie nic ciekawego nie znaleźć było bezpodstawne. Cieszę się, że miałem możliwość poznania nowych osób. Czekam na następne Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie