Dzieki wielkie za kolejne spotkanie. Mam nadzieje ze było warto przyjechać.
Szczegolne podziekowanie dla Alberta Poceja za przyjazd i poswięcenie podczas "Love Story"

Ja już w domu, również dziękuję za wspaniałą atmosferę i zaproszenie Alberta na spotkanie. Warto było przyjechać.
A mi smutno, że się nie udało. Kto wie, może kiedyś w przyszłości... Pozdrowienia Panowie!
Ja też już - ale był czad

W realu jesteście jeszcze bardziej super

Cieszy mnie to że ze spotkania na spotkanie jest jakiś postęp; organizacja, frekwencja itp. Mam nadzieję że również to odczuwacie ... Dzięki wielkie dla osób którzy poświęcili swój cenny czas i perfekcyjnie przygotowali swoje prezentacje : Albert, Robert, Krzysiek, Igor, Seba. Słowa uznania również dla "nowych" którzy zaprezentowali swoje materiały i przyjęły nasze pochwały i krytyki oraz dla naszych modeli Łukasza i Pauliny - czekamy z niecierpliwością na "love story" w wersji filmowej Albert

Ja już daaawno w domu

.
Spotkanie było super. Prezentacje Alberta oraz jego pokaz pracy przy love story - rewelacja. Z niecierpliwością czekam na efekt w wersji filmowej.

My rowniez dotarlismy do domu.
Dzieki za interesujace spotkanie oraz duzo pozytywnej energii, bez wahania piszemy sie na kolejne.

Witam w świecie żywych.

Ja również dziękuję za świetną atmosferę i treściwie spędzony czas. Jeśli mam ocenić jakość naszego zjazdu to był jak na razie najlepszy. Gość specjalny , Albert dał mi (i pewnie każdemu z Was) dużo do myślenia. Wielkie dzięki i
zakładam że kolejne zjazdy będą jeszcze lepsze.
ps. sorki jeśli z mojej strony było coś nie tak, ale sami wiecie... należało pewne rzeczy odreagować.
...ja już zdążyłem wziąć udział w imieninach... ciężki weekend, ....jutro jeszcze jedne imieniny i potem juz z gorki
Dziekuję również wszystkim za spotkanie , rzeczywiście ze spotkania na spotkania poziom bardzo sie podnosi i jestem przekonany że wszyscy coraz więcej na tym korzystamy

Słowa uznania dla organizatorów zjazd przygotowany bardzo profesjonalnie.
Moje pierwsze spotkanie, ale wszystko wyszło bardzo fajnie. Mimo moich wcześniejszych obaw, że jednak mogę tam dla siebie nic ciekawego nie znaleźć było bezpodstawne. Cieszę się, że miałem możliwość poznania nowych osób. Czekam na następne