Podlaskie Forum Fotograficzne

Pełna wersja: Fotograf Nadziei
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witajcie!
Zapraszam Szanowne Koleżeństwo z okazji Dnia Dziecka na podsumowanie realizowanego przeze mnie projektu Fotograf Nadziei. Do obejrzenia jest 50 moich fotek zrobionych w czasie ostatnich trzech miesięcy na dziecięcym oddziale onkologii, hospicjach domowych oraz szkole specjalnej. Fotki zawisły w galerii Alfa (wejście od ul. Świętojańskiej).
Projekt jest niedochodowy ale rozwojowy. Niebawem kolejny etap. Jeśli ktoś chciałby się włączyć piszcie na Forum. Póki nie powstała oficjalna stronka projektu będę udzielał dla chętnych wszelkich możliwych informacji.

Pozdrawiam i życzę wielu wrażeń.
petel
Andrzej a na III Klinice DSK też bywasz?? Jak coś to ja się piszę.
Jeżeli to onkologia to bywam Smile Nie znam "po numerach" Smile
Onkologia jest na parterze. A III KL na 5 piętrze, tam ja się leczyłem ale to inny temat, choć mam kilka znajomych pielęgniarek na onkologii.
Andrzej, a można gdzieś w sieci zobaczyc te zdjęcia ? Chętnie wybiorę się równiez osobiście ale nie napisałeś do kiedy będa wisiały a na pewno nie będe mógł być wczesniej niż w następnym tygodniu.
O i znalazłem info. http://miasta.gazeta.pl/bialystok/329200...iekny.html
Wyrazy uznania Andrzej za pomysł, cel. Wiem jak wygląda życie na tym oddziale. Syn mojego kolegi spędził tam ponad rok.

..a na wystawę na pewno się wybiorę.
Szcun Andrzeju, duży szacun !.
Ja ze swoim przemieszkałem w DSK prawie rok. Na szczęście nie na onkologii. Wystawę odwiedzę, choć DSK omijam szerokim łukiem. Jakby jakaś pomoc potrzebna to chętnie.
Ja już nie mam swojego apartamentu w DSK na III Klinice, ale miałem go przez 5 lat i odwiedzałem go dość regularnie Smile teraz odwiedzam Dojlidy, ale zawsze jak trzeba to piszę się na wszelkie akcje Smile
Dzięki koledzy. Wystawka powisi do końca czerwca najpewniej. Niebawem też uruchomię stronkę i tam oczywiście będą foty oraz info dla wszystkich zainteresowanych do włączenia się do akcji Smile
Pozdrówka
petel
Dla wszystkich zainteresowanych przesyłam info i fotki do wglądu.
Możecie je ściągnąć z:

http://wyslijto.pl/plik/kmz6cbkzsa

Mam tylko prośbę. Jeśli chcecie gdzieś zamieścić zdjęcie, to ze względu na ich specyfikę skontaktujcie się przed publikacją ze mną.
Dzięki.
Pozdrawiam
petel
Stron: 1 2
Przekierowanie